Συνάντηση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου με τον Τούρκο Καλαθοσφαιριστή Ενές Καντέρ


(Με πληροφορίες από newsbeast.gr / Φωτογραφίες: EUROKINISSI)

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 ο γνωστός Τούρκος Καλαθοσφαιριστής Ενές Καντέρ, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τούρκος Καλαθοσφαιριστής με την πλούσια καριέρα στο NBΑ, έδωσε μια Τιμητική Πλακέτα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πληθώρα ζητημάτων, καθώς ο Καντέρ βρίσκεται στη Ελλάδα, προκειμένου να προωθήσει τις δράσεις του σχετικά με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε και με συμπατριώτες του, που έχουν αφήσει την Τουρκία λόγω των διαφορών τους με τον τρόπο που Διοικεί τη Χώρα ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ενές Καντέρ έχει εκφράσει πολλάκις πως δεν θέλει τον Ερντογάν στην Εξουσία της Τουρκίας.

Επιπλέον, ο Καντέρ εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Ελλάδα διοργάνωσε καμπ στα Βριλήσσια με τη συμμετοχή πολλών παιδιών.

Η ενδυνάμωση και η έμπνευση της Νέας Γενιάς είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ενός φωτεινότερου μέλλοντος.… pic.twitter.com/c4yHdjalG0

— Enes FREEDOM (@EnesFreedom) December 14, 2023

Αφότου προσγειώθηκε στη χώρα μας, ο Ενές Καντέρ ανέφερε με μήνυμά του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης: «Γεια σου, όμορφη Ελλάδα!», συνοδεύοντάς την ανάρτησή του με την Ελληνική Σημαία.

— Enes FREEDOM (@EnesFreedom) December 12, 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενές Καντέρ: Το μήνυμα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η Αγία Σοφία και ο Ερντογάν

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο