Γίνε Μέλος της Συντακτικής ομάδας μας!


Σε ενδιαφέρει η Αρθρογραφία και η Έρευνα;

Σε ενδιαφέρει να εκφέρεις την άποψη σου; τους προβληματισμούς σου; τις απορίες σου δημιουργώντας την προσωπική σου πινελιά;

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr ως ελεύθερη δεξαμενή σκέψης και Φορέας έκφρασης απόψεων σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Μέλος του, έχοντας τη δυνατότητα να αναδείξεις απόψεις, προβληματισμούς και θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν.

Η ομάδα αυτή, σου προσφέρει ένα από τα καλύτερα βήματα για το ξεκίνημα της προσωπικής σου Αρθρογραφίας, εμπλουτίζοντας τις Ερευνητικές ικανότητές σου, τον Συγγραφικό και δημιουργικό σου οίστρο, την άποψη σου, τους προβληματισμούς σου.

Στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr  έχεις τη δυνατότητα να αναλύσεις και να ερευνήσεις ζητήματα Πολιτικά, Εκκλησιαστικά, Θεολογικά Νομικά, Οικονομικά, Κοινωνικά κλπ από τη δική σου προσωπική οπτική, ενώ παράλληλα θα συνεργαστείς με μία εξίσου παθιασμένη ομάδα νέων ανθρώπων αποδεικνύοντας στην πράξη, το περιεχόμενο του Δημοκρατικού Διαλόγου και της Ελεύθερης έκφρασης και Έρευνας.

Επίσης, ως Μέλος του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτισμικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr θα συμμετάσχεις ενεργά σε όλα τα επι μέρους project (Eκδηλώσεις, Επιστημονικές Ημερίδες, Επιμορφωτικά Σεμινάρια, debates, livestreams κλπ), αναλαμβάνοντας ρόλο στην πραγματοποίηση αυτών και αναπτύσσοντας τις δεξιότητες που χρειάζεται κανείς σε ένα working group.

Αναζητούμε άτομα με δημιουργικά πνεύματα, πρόθυμα να δοκιμάσουν τις δυνατότητες στην Αρθρογραφία και συμβάλλοντας ενεργά στη διάδοση των απόψεων τόσο των προσωπικών όσο και της Συγγραφικής ομάδος.

Εάν είσαι ένα τέτοιο άτομο, σε περιμένουμε!

What we offer:

  1. Εμπλουτισμός του Βιογραφικού με μία ενέργεια Εθελοντισμού, κάτι το οποίο εκτιμάται πάρα πολύ τόσο στην αγορά Εργασίας όσο και σε Πανεπιστημιακό επίπεδο
  2. Εμπειρία συμμετοχής σε project τέτοιας εμβέλειας
  3. Συγγραφική εμπειρία / διεύρυνση της ήδη υπάρχουσας
  4. Διεύρυνση του προσωπικού σας δικτύου και συμμετοχή στο network του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτισμικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr στο LinkedIn
  5. Συστατική επιστολή.

Στοιχεία Επικοινωνίας:  2317 007771 – 2317 007772 – 2317 007773 – Επιλέξτε το πρόθεμα 2.

E-mail:  lavaron.com.gr@gmail.com

Visits: 78


Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο