Η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι και πάλι στην Θεσσαλονίκη (15 – 17 Μαϊου 2022)


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα Αναστολής όλων των Εκθεσιακών Εκδηλώσεων, η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επιστρέφει και πάλι και πραγματοποιείται από την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη, με την Πατερική Ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και με την Ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου.

Στην σημαντική αυτή Διοργάνωση συμμετέχουν Αναγνωρισμένοι Καλλιτέχνες και Δημιουργοί της Εκκλησιαστικής Τέχνης, Κατασκευαστές Εκκλησιαστικών Ειδών που παρουσιάζουν όλα τα Λειτουργικά για τον Εξοπλισμό και την Ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών.

Τα Αναμνηστικά Είδη για τα Καταστήματα Λαϊκής Τέχνης και Εκκλησιαστικών Ειδών συμπληρώνουν τα Εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη Συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών Βιβλίων.

Η 26η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί ένα γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των Επισκεπτών και θα λειτουργήσει στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo – Δ.Ε.Θ. (Περίπτερο 16) από 10:00 έως 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Διοργάνωσης στο τηλ.: (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας

romfaia

arxon

seleo

makthes

makedonia

poimin

THESSECONOMY

ierovima

ONA

Pemptousia

orthodoxiparousia

diakoniafm

TyposThesOK

kivotos

nama

4ε

jpg

-λογος

orthodoxiaonline

radioelpida

lavaron

-ΝΕΑ-ΘΕΣ

Υποστηρικτές

vima

thestival

OA

Visits: 64


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο