Σέρβος Μαραθωνοδρόμος έτρεξε 563 χιλιόμετρα για ένα Άρρωστο Αγόρι και προσκύνησε στη Σόφια


Τον Σέρβο Υπερμαραθωνοδρόμο και Ανθρωπιστή από τη Λόζνιτσα Alexander Kikanovich υποδέχτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκρανσίκ κ. Πολύκαρπος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής στη Σόφια.

Ο Σέρβος Αθλητής έτρεξε μια Διαδρομή 563 Χιλιομέτρων από την Krupnia στη Σόφια για τη Συγκέντρωση Χρημάτων για τη θεραπεία του μικρού Kosta Lešević από το Λαζάρεβατς.

Το μόλις 3 Ετών Αγοράκι υπέστη Εγκεφαλική Βλάβη, ως αποτέλεσμα προηγούμενης Μόλυνσης από Κορωνοϊό και χρειάζεται οικονομική υποστήριξη για να Χειρουργηθεί στη Γερμανία.

Ο Σέρβος Αθλητής εκτός από τον ευγενή σκοπό του Μαραθωνίου, Εκπλήρωσε και ένα άλλο όνειρο του. Σε συμφωνία με την Πρεσβεία της Σερβίας στη Σόφια, είχε την ευκαιρία να Προσκυνήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Σόφιας όπου θησαυρίζονται επί επτά αιώνες τα Ιερά Λείψανα του Σέρβου Αγίου Βασιλιά Στέφανου Μιλούτιν.

Κατά την Άφιξη του Αθλητή μπροστά από τον Ιερό Ναό, ο Πρέσβης τον Συνεχάρη για τη συμμετοχή του στον Φιλανθρωπικό σκοπό και έστειλε αμέσως Φιλανθρωπικό SMS, δίνοντας ένα παράδειγμα συμμετοχής στο ευγενές εγχείρημα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος συνεχάρη τον Αθλητή για τη στήριξη των Αδύναμων και των μικρότερων Αδελφών μας και ευχήθηκε: «Ας είναι η αρχή ενός καλού τέλους!».

Για το πως αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το εγχείρημα ο ίδιος τόνισε: «Μπήκα στην ιστοσελίδα του Be Humane Foundation και μόλις είδα τη φωτογραφία του Costa, αποφάσισα να ασχοληθώ. Κάθε μέρα περπατάω 40 χλμ., φτάνω σε δύο μέρες και δεν μου είναι δύσκολο».

Ο Υπερμαραθωνοδρόμος τρέχει εδώ και πέντε χρόνια για να βοηθήσει Άρρωστα Παιδιά και μέχρι στιγμής έχει τρέξει περίπου 5.000 Χιλιόμετρα, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 140.000 Ευρώ.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο