Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής Έβδομου Διεθνούς Επιστημονικού Εργαστηρίου της Αγιορειτικής Εστίας που διοργανώνει στις 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023


Έβδομο Διεθνούς Επιστημονικού Εργαστηρίου της Αγιορειτικής Εστίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Για όσες και όσους ενδιαφέρονται…. ακολουθεί η Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής.

Για ακόμα μία χρονιά, η Αγιορειτική Εστία διοργανώνει έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της, το Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο, την Ετήσια Διεθνή συνάντηση των Ερευνητών και Επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την Αθωνική Έρευνα.

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί το Έβδομο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο στο οποίο όπως και στα προηγούμενα, θα καλυφθεί μία ευρύτατη θεματολογία για την υπερχιλιετή ιστορία και πνευματικότητα του Αθωνικού Μοναχισμού, αλλά και ειδικότερα θέματα, όπως η Αρχιτεκτονική, το Περιηγητικό φαινόμενο, η Αγιορειτική Λογιοσύνη, τα Αγιορείτικα Μετόχια κ.α.

Η Διοργάνωση των Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων αποσκοπεί στην Ανάπτυξη ενός γόνιμου Διαλόγου, που θα εμπλουτίζει και θα διευρύνει την προβληματική των Ερευνών, συμβάλλοντας στην αρτιότερη ολοκλήρωσή τους.

Οι Εισηγήσεις και παρουσιάσεις, πρέπει να αφορούν άμεσα στο Άγιον Όρος (όπως Ιστορία, Τέχνη, Θεολογία, Δίκαιο, Θεσμοί, Φιλολογία, Αρχαιολογία, Ιστορία Τέχνης, Αρχιτεκτονική, Φυσικό Περιβάλλον, άλλες Εικαστικές Τέχνες, Συντήρηση Έργων Τέχνης, κ.λπ.).

Το προσεχές «Έβδομο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο», προγραμματίζεται να Διεξαχθεί την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσες και όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν την Επιστημονική τους Εργασία για το Άγιον Όρος, μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Αγιορειτικής Εστίας το Δελτίο Συμμετοχής με τις οδηγίες συμπλήρωσης του καθώς και το κείμενο της Επιστημονικής Επιτροπής του Εργαστηρίου https://www.agioritikiestia.gr/…/anoixti-prosklisi-gia

και να το Αποστείλουν συμπληρωμένο στην Αγιορειτική Εστία (ηλεκτρονικά: info@agioritikiestia.gr , ταχυδρομικά: Αγιορειτική Εστία, Εγνατία 109, ΤΚ 54635 Θεσσαλονίκη, με fax: 2310 250648).

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δελτίων Συμμετοχής: 31 Ιουλίου 2023

Το οπτικοακουστικό υλικό των Εργασιών των προηγουμένων έξι Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων, είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα της Αγιορειτικής Εστίας.

• 1ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/el/2018-08-07-11-08-34

• 2ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/el/2018-08-07-11-00-36

• 3ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/el/3o-ergasthrio-videos

• 4ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/el/video-4-ergastirio

• 5ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/el/5-ergastirio-optiko-yliko

• 6ο Εργαστήριο https://www.agioritikiestia.gr/…/optikoakoustiko-yliko

____________________________

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2310263308 ή να αποστείλετε μήνυμα στο info@agioritikiestia.gr ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr ( www.lavaron.com.gr ) 2317 007771 – 2317 007772 – 2317 007773 – E-mail: lavaron.com.gr@gmail.com

Επισκέψεις: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο