Θετικός στον κορωνοϊό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού


Συναγερμός σήμανε στην Iερά Mητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, μετά και τον εντοπισμό του Mητροπολίτη Ησαϊα θετικού στον Covid- 19.

Με κορονοϊό διαγνώστηκε θετικός στο πλαίσιο συχνής Εργαστηριακής Εξέτασης αντιγόνου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμμασού κ.κ. Ισαϊας στην οποία υποβάλλονται Κληρικοί και λαϊκοί που εργάζονται στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. 

Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε με τον Μητροπολίτη Ησαΐα, μας δήλωσε ότι είναι είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί και σε μοριακό τεστ και αναμένει το αποτέλεσμα. 

«Ο Πανιερώτατος, παρακαλεί όσους έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τις 9 τρέχοντος μηνός Απριλίου όπως προβούν στην απαιτούμενη εξέταση, ενημερώνοντας τον προσωπικό τους ιατρό», ανέφερε σε ανακοίνωση του η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκαν επίσης άλλα δυο θετικά αποτελέσματα στην μητρόπολη η οποία θα παραμένει κλειστή. 

Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Ησαΐας παρέστη χθες και στην Εξόδιο Ακολουθία για τον Σωκράτη Χάσικο, στην οποία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρύσοστομος. 

Πηγή: Sigma Live

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο