Εξαιρετικά γρήγορο internet από τη Cosmote σε αυτές τις Περιοχές


H Cosmote έχει ξεκινήσει ήδη πιλοτικό έργο σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργό και Παπάγου σε μια προσπάθεια να φέρει εξαιρετικά γρήγορο internet με ταχύτητες που φθάνουν τα 10Gbps.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού του πλάνου για την αναβάθμιση της χώρας που ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ, ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει δυναμικά την επέκταση του FTTH με στόχο να το φέρει σε 3 εκατ. νοικοκυριά κι επιχειρήσεις μέχρι το 2027.

Υλοποιώντας αυτό το τεράστιας σημασίας έργο, ο Όμιλος θα καλύψει περίπου τα 2/3 των γραμμών της χώρας με FTTH. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα για τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Σήμερα, πάνω από 1,331 εκατ. νοικοκυριά κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) μέσω του COSMOTE Fiber. Με στόχο τα 1,8 εκατ. νοικοκυριά κι επιχειρήσεις έως το τέλος του 2024, ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει την επέκταση του FTTH σε δήμους των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Κέρκυρας, Ροδόπης, Κορίνθου, Χαλκιδικής, Ρεθύμνου, Ξάνθης, Δωδεκανήσων, Τρικάλων, Λασιθίου, Αιτωλοακαρνανίας, Εύβοιας, Θεσσαλονίκης και Καβάλας.

Προσφορά και για πελάτες Frog, Cosmote What’s Up και Cosmokarta: Cosmote Neo με 16 ευρώ το μήνα χωρίς συμβόλαιο, απεριόριστα λεπτά και SMS και 14GB internet. Απλά πρέπει να πληρώνεις με Payzy.

Εγγραφή στο Payzy εδώ.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο