Τραγικός θάνατος για Ισπανό Κληρικό – Τα Άμφια του έπιασαν φωτιά κατά την διάρκεια Αγρυπνίας και πέθανε από Εγκαύματα


ΙΣΠΑΝΙΑ – Τραγικό θάνατο είχε ένας Κληρικός στην Ισπανία, όταν τα Άμφια του έπιασαν φωτιά από κερί, κατά τη διάρκεια Αγρυπνίας.

Ο Κληρικός Χαβιέ Σάντσεθ, ένα αγαπητό πρόσωπο στην Ισπανία, υπέστη σοβαρά Εγκαύματα όταν τυλίχθηκαν στις φλόγες τα Άμφια από τις σπίθες κεριού, κατά τη διάρκεια Πασχαλινής Αγρυπνίας σε Μοναστήρι στη Σαραγόσα.

Ο πατέρας Σάντσεθ Χοροστατούσε της «ευλογίας της φωτιάς» – μιας τελετουργίας που τελείται κατά τη Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου όταν ανάβει το Πασχαλινό κερί και παραμένει έτσι για 50 ημέρες μέχρι τον Εορτασμό της Πεντηκοστής.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Miguel Servet της Σαραγόσα μετά το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα εντός της κατοικίας του στο Μοναστήρι Santa Isabel.

Ωστόσο, ο Sanchez, ο οποίος ήταν γνωστός και ως “ροκ σταρ ιερέας” και φημιζόταν για την κυκλοφορία μιας σειράς Μουσικών Δίσκων, συμπεριλαμβανομένων Ροκ, μοντέρνας ποπ και αισθαντικών μπαλάντων, υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί της Πέμπτης (04/04/2024).

Το 2015, ο Sanchez Κυκλοφόρησε το τρίτο του Άλμπουμ με τίτλο A tu aire, το οποίο ανέφερε πως περιείχε “υποβόσκοντα Θρησκευτικά Θέματα”.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο