Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 με την Εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»: ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Η ένδοξη σημαία του Ιερού Λόχου.

Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» υποδέχεται τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή με το βιβλίο: «Μεγάλη Τεσσαρακοστή» Α΄Τόμος, οι Ακολουθίες και οι Ύμνοι των ημερών, η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί των Κυριακών μέχρι το Άγιο Πάσχα. Mαζί και η ένδοξη σημαία του Ιερού Λόχου, το αιώνιο Σύμβολο Αυτοθυσίας και Πατριωτισμού για τη Μητέρα Ελλάδα.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τη θυσία του 11χρονου Νεομάρτυρα, Αδελφού του Ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Νικηταρά του Τουρκοφάγου. Ο Ιωάννης σφράγισε με το αίμα του την πίστη του. Άξιος γόνος ενός Ηρωικού Γένους, δεν λύγισε στο θέαμα του Αποκεφαλισμένου πατέρα του, ούτε στην απειλή του δικού του Αποκεφαλισμού.

«Θα πάω εκεί που πάει και ο πατέρας μου» είπε.

Εντυπωσιάζει το Ρεπορτάζ της Εφημερίδος για τη Συλλογή από γιαταγάνια με διαμάντια από την Περσία, σπαθιά και πάλες, κουμπούρες και καριοφίλια με φιτίλι ή καψούλι, μέχρι σφεντόνες του Σπύρου Κατσίρα Προέδρου του Συλλόγου «Ελληνομνήμονες». «Φυλάω ως κόρη οφθαλμού όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Επανάσταση του 1821» αναφέρει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*173 χρόνια από τη Γέννηση του Κοσμοκαλόγερου της Πεζογραφίας

*Γιορτάζει η Μητρόπολη της Αθήνας

*Ο Άγιος της Λέσβου που έγινε προστάτης των απελπισμένων

*Οι Μητροπολίτες για την πορεία προς το Άγιο Πάσχα, Μετάνοια, Προσευχή και Νηστεία

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης και Εκτάκτως Αρθρογραφεί ο Έκτακτος Ανταποκριτής της Ορθόδοξης Αλήθειας Αρχισυντάκτης του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr , Ραδιοφωνικός Παραγωγός και Τακτικό Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης κ.α.

Η απλή Έκδοση της Εφημερίδος έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό) σε Συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο