Τέμπη: Τρισάγιο για τα θύματα του Σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα Τελέσει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος την Παρασκευή


Τρισάγιο στα Τέμπη, στον Τόπο του πολύνεκρου Σιδηροδρομικού δυστυχήματος θα Τελέσει το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023, και ώρα 11.00′ ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Όπως Ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρναβου, ο Παναγιώτατος στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στη Μαγνησία θα μεταβεί στα Τέμπη, κοντά στον οικισμό του Ευαγγελισμού Λάρισας, όπου στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε μετωπική σύγκρουση μιας επιβατικής Αμαξοστοιχίας της Εταιρείας με μια Εμπορική, 57 Συνάνθρωποι μας, έχασαν τη ζωή τους.

Η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το Σεπτό πρόσωπο, η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου Ανακοινώνει στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα την επιθυμία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, διερχόμενος προς Βόλο, να Μεταβεί στον Τόπο του Πολύνεκρου Σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και να Τελέσει Τρισάγιο στη Μνήμη των θυμάτων.

Το Τρισάγιο θα τελεστεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 11.00′ στο σημείο του δυστυχήματος.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο