«ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2024»: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ν. ΣΕΡΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024


Εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην Μνήμη του προστάτου Αγίου της Αδελφότητος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

«Πολυκάρπεια 2024» και φέτος από την Αδελφότητα Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος». 

Τα «Πολυκάρπεια 2024» θα Εορταστούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Τα «Πολυκάρπεια» είναι οι Εκδηλώσεις που διοργανώνει η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» και είναι αφιερωμένες στην Μνήμη του Αγίου Πολύκαρπου, προστάτου της Αδελφότητος.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που υπογράφουν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος και ο Γενικός γραμματέας της Αδελφότητος, Σωκράτης Κοτζάογλου και Δημήτρης Αρδανιώτης, καλώντας όλους τους Σερραίους να τιμήσουν την Εκδηλώσεις, αναφέρονται εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητος Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», σας Προσκαλεί στα «ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2024»,τις Εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην Μνήμη του Αγίου Πολύκαρπου, Προστάτου της Αδελφότητος.

Τα «ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2024», θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Σερρών και το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2024

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024,Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Σερρών

9:00 π.μ. Θεία Λειτουργία

10:30 π.μ. Ομιλία με τίτλο «Μικρασιάτες Άγιοι της Σμύρνης» από την Φιλόλογο, Καθηγήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών,  κ. Ελένη Κίτσιου, Μέλος της Αδελφότητος Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος».

Σας περιμένουμε να τιμήσουμε τον προστάτη της Αδελφότητας μας, Άγιο Πολύκαρπο, Επισκόπου  Σμύρνης.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Visits: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο