Πέντε χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη που όλοι αγαπήσαμε (VIDEO Μουσική)


Του Πατρός Θεοφάνους

Μια θλιβερή μέρα ξημερώνει.

Η 18η Φεβρουαρίου 2016 για τους λάτρεις του Παντελή Παντελίδη μας που όλοι αγαπήσαμε τα τραγούδια του είναι μέρα μνήμης!!!

Αν ζούσε είναι βέβαιο πως θα είχε “μηδενίσει” σχεδόν όλους τους συναδέλφους του.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν μόλις 33 ετών όταν πέταξε τόσο άδικα για τους ουρανούς. Ωστόσο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να μπει στις καρδιές μικρών και μεγάλων και να γίνει λαϊκό είδωλο. Και είχε όλα τα προσόντα: ήταν απλός με το κοινό, έγραφε μόνος τα τραγούδια του, τα τραγουδούσε και γέμιζε κέντρα και στάδια.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα εκείνο το ξημέρωμα στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Ένα τροχαίο που πέρασε δια πυρός και σιδήρου, με Δικαστήρια και μια απίστευτη πλοκή που ακόμα και ο Νίκος Φώσκολος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί για να το γράψει ως σενάριο σε ταινία του.

Αν και ήταν λίγο το διάστημα που ο κόσμος τον απόλαυσε για το κοινό που τον αγάπησε θα μείνουν πάντα τα τραγούδια που χτυπούσαν απευθείας στην καρδιά μας!

Η μητέρα του προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Παντελή μας που όλοι αγαπήσαμε από τα όμορφα τραγούδια του και γράφοντας στην λεζάντα: «Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος. Εσύ τα έχεις και τα δυο Λεβέντη μου γιαυτό είσαι Αναντικατάστατος».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο