Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων στις Εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ρωσίας


Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος παραβρέθηκε στις Εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, 29ης Μαΐου/11ης Ιουνίου 2023, διοργανώθηκε στα Ιεροσόλυμα Δεξίωση στο Ξενοδοχείο Sergei της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής – (MISSIA) προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας.

Στη Δεξίωση ήταν Προσκεκλημένος ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλος μετά του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Γέροντος Δραγουμάνου Αρχιμανδρίτου π. Ματθαίου, του Αρχιδιακόνου π. Μάρκου. και του Ιεροδιακόνου π. Συμεών.

Στην Προσφώνησή του ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ κ. Anatoli Victorov ανεφέρθηκε στη συμβολή της Ρωσίας στην ήτταν των Ναζιστικών Δυνάμεων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις προσπάθειες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων για την Προστασία της παρουσίας και της Περιουσίας των Χριστιανικών Εκκλησιών στην Αγία Γη και για την Αποκατάσταση της Ενότητος των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο