ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ – Κοπή Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Λονδίνο (VIDEO)


Hellenic TV London

Παρουσίαση Δήμητρα Νικητάκη

Την Κοπή της Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής η οποία πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κοινότητας του Αποστόλου Βαρνάβα στο Wood Green. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτας.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ.κ. Αθανάσιος , ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και αγαπητός φίλος και συνεργάτης τους σταθμού μας Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Ιωσήφ Παλιούρας, Ιερείς οι οποίοι συνόδευαν τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο, Δάσκαλοι και Μαθητές της Σχολής Βυζαντινής μουσικής καθώς φίλοι και πολλοί Ομογενείς.

Η Χορωδία της Βυζαντινής Μουσικής έψαλλε Ύμνους και Κάλαντα, και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε, έκοψε την Βασιλόπιτα και μοίρασε κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ας δούμε όλα όσα σας περιέγραψε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αμέσως μετά την Κοπή της Βασιλόπιτας ακολούθησαν ομιλίες. Ο Διευθυντής της Σχολής Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Ιωσήφ Παλιούρας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο για την Τιμή που τους έκανε να παραβρίσκεται στην Κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και Δασκάλους, Μαθητές και την Επιτροπή της Σχολής για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την κυρία Έλενα Εκ μέρους της Επιτροπής της Σχολής, για τον χαιρετισμό της.

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτας ο οποίος έδωσε πολλά Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν για την ομαλή λειτουργία της Σχολής, και στον Πατέρα Ιωσήφ για την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά που κάνει για την διατήρηση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής.

Αμέσως μετά τις ομιλίες, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτας ζήτησε από τους Συντελεστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής να γεμίσουν τις καρδιές και ψυχές όλων με Ύμνους και τραγούδια όπως αυτοί ξέρουν να τα ερμηνεύουν.

Εδώ να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Μπαροτζάκη συνέβαλε σε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα με όμορφα λόγια που ταιριάζουν στο ευδιάθετο κλίμα.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο