Οι Εκδόσεις της Εκκλησίας της Αλβανίας σε Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (ΦΩΤΟ)


Σε «Διεθνή Έκθεση Βιβλίου», στην παραλιακή Πόλη του Δυρραχίου, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου 2019, συμμετείχε με τις πλούσιες Εκδόσεις της η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας.

Η Ενορία Αποστόλου Παύλου και Αγίου Αστείου του Δυρραχίου λειτούργησε με επιτυχία περίπτερο, από το οποίο πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες.

Η εκδοτική δραστηριότητα της Εκκλησίας της Αλβανίας είναι πολύ μεγάλη, εδώ και 28 περίπου χρόνια, αφού ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος θέλησε ο λόγος του Θεού να φτάσει και μέχρι το τελευταίο σπίτι στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Αλβανίας.

Βιβλία Λειτουργικά, Αγιολογικά, Βιβλικά, Πνευματικά, Θεολογικά, Παιδικά, Συγγράμματα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, Ενημερωτικά Έντυπα, Εκκλησιαστική Εφημερίδα, Νεανικό Περιοδικό, Ημερολόγια κ.ά, ενισχύουν τους πιστούς και είναι πολύτιμα εφόδια στον αγώνα διάδοσης της πίστης από τους Κληρικούς και τους λαϊκούς συνεργάτες των Ενοριών.

Όλη αυτή η εκδοτική δραστηριότητα, μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν Ποιμενικός αυλός, σαν όργανο, με το οποίο ομιλεί ο Θεός προς το λαό του.

Αλλά αποκαλύπτει και την ανάβαση την ψυχική του Ποιμνίου του, που επιδιώκει και για την οποία εργάζεται συνεχώς ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος.

Βιώνοντας ο Μακαριώτατος μια σταυροαναστάσιμη πορεία, μέσα από τη Διακονία του Αγάπης και Προσφοράς, που έχει θυσιαστικό χαρακτήρα, εφοδιάζει τους ανθρώπους και με ωφέλιμα βιβλία, με σκοπό να τους οδηγήσει όσο κοντύτερα γίνεται στο Θεό.

Οι Εκδόσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας δεν μεταφέρουν θεωρητικές γνώσεις ή φιλοσοφίες, αλλά φέρουν προς όλους με το Διδακτικό περιεχόμενό τους την πνοή του Παρακλήτου και προσφέρουν λόγο πίστης, λόγο καταλλαγής, λόγο θεραπευτικό, που αναπτερώνει ηθικά τους ανθρώπους, βάζοντας το Χριστό στις καρδιές τους.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο