Η χορωδία “Jedintsvo” από το Μαυροβούνιο στην Καβάλα «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» (VIDEO)


Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου φιλοξένησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου Καβάλας την Κυριακή των Μυροφόρων 30 Απριλίου 2023, Μουσική Εκδήλωση – Συναυλία Σλαβονικής Εκκλησιαστικής Παραδόσεως με την Εκκλησιαστική Χορωδία “Jedintsvo” της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας του Πατριαρχείου Σερβίας.

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από την Ενημερωτική Επικοινωνία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννικίου του Πατριαρχείου Σερβίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.

Κατά την Επικοινωνία Διευθετήθηκαν εγκαίρως οι όροι και οι προϋποθέσεις της πραγματοποίησης της Προσκυνηματικής επίσκεψης ομάδος Προσκυνητών με τα Μέλη της Εκκλησιαστικής Χορωδίας “Jedinstvo” και με Επικεφαλής τους Εντεταλμένους Κληρικούς Συνεργάτες της Ομοδόξου Σερβικής Εκκλησίας, οι οποίοι κατέφθάσαν στην Καβάλα Ακολουθώντας «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ».

Η παρουσία της εμβληματικής και Αγιασμένης Μορφής του Αποστόλου των Εθνών Παύλου και των Συνεργών του Αγίων Αποστόλων Σίλα, Λουκά και Τιμοθέου στην Νεάπολη του 50 μ.Χ. (σημερινή Καβάλα) εξακολουθεί να εμπνέει Διαχρονικά το Θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών απανταχού της Γης και προσελκύει συνεχώς αναρίθμητους Προσκυνητές στην ευλογημένη Περιοχή μας, που κατέχει στον Χριστιανικό κόσμο το ξεχωριστό προνόμιο της 1ης σε Ελλάδα και Ευρώπη Χριστιανικής Εκκλησίας.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο