Επιστρέφει η περίφημη Εκπομπή <<Πάμε Πακέτο>>: Δείτε σε ποιο κανάλι θα είναι και πότε ξεκινάει


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξανά στις οθόνες μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή επιστρέφει στο OPEN τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και με άλλη εκπομπή του καναλιού.

Επιστρέφει το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Χατζηβασιλείου ετοιμάζεται για την επιστροφή της επιτυχημένης εκπομπής της μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Η πρεμιέρα αρχικά προγραμματιζόταν μέσα στον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο η υγειονομική κρίση έβαλε φρένο στα σχέδια του καναλιού και έτσι η μεγάλη επιστροφή θα γίνει με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν το φθινόπωρο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την επιστροφή του «Πακέτου»: «Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν έχω απάντηση. Εγώ θα σας πω ναι μόλις μπω και γράψω το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι τότε είναι όλα στον αέρα. Είμαστε στη διαδικασία να το βάλουμε σε μια ροή. Επειδή όμως το ίδιο περάσαμε και προ κορωνοϊού και ήρθε η πανδημία και ανέτρεψε τα πάντα, αυτό μας έμαθε ότι όσο κι αν επιθυμείς κάτι έρχεται μια κατάσταση πάνω από εσένα και τα διαλύει όλα».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο