Ενημερωθείτε για την Εφημερίδα της Τετάρτης 05 Ιουλίου 2023 με την Ορθόδοξη Αλήθεια που κυκλοφόρησε: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ • Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ


Tην Τετάρτη 05.07 με την Ορθόδοξη Αλήθεια: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ • Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

Χριστόδουλος: «Ειπέ τη Εκκλησία»

Οι ιστορικές εισηγήσεις προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας σε 3 τόμους!

Μία συλλεκτική έκδοση που αποκαλύπτει το μεγαλείο, την διορατικότητα και την αγάπη του για την Εκκλησία και την Πατρίδα.

Για πρώτη φορά με την «Ορθόδοξη Αλήθεια»!

Μη χάσετε τον Γ’ τόμο!

«Νέο Συμβόλαιο» με Μητσοτάκη θέλει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος

Aυτή την Εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με τον Γ΄ τόμο του βιβλίου του αξέχαστου και εμπνευσμένου Αρχιεπισκόπου: «Ειπέ η Εκκλησία», οι ιστορικές Εισηγήσεις προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας. Μια Συλλεκτική Έκδοση που αποκαλύπτει το μεγαλείο τη διορατικότητα και την αγάπη του για την Εκκλησία και την Πατρίδα.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα θίγει τη νέα Συμφωνία πάνω στη βάση συγκεκριμένων Αρχών που προτίθεται να ζητήσει, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος από τον Πρωθυπουργό. Δεν θα να σταθούν εμπόδιο στις Νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης Αρχιεπίσκοπος και Εκκλησία. «Καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και θα κάνει τη δουλειά του» φέρεται ότι δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος σε στενό του συνεργάτη.

Τον Ρόλο του «γκρινιάρη» εντός της Βουλής για όσα θα πάει να περάσει η νέα κυβέρνηση και ακουμπούν την Εκκλησία θα αναλάβουν οι Βουλευτές της ΝΙΚΗΣ.

Συγκινεί το Ρεπορτάζ της «Ο.Α.» για τη Νεοφώτιστη Γυναίκα από την Αλβανία που Βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Νεφέλη στα νερά του ποταμού Αγγίτη, στη Δράμα. Ζει πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα και είναι Μητέρα δύο παιδιών. Πρόσφατα βρήκε στην πίστη το νόημα που έλειπε χρόνια από τη ζωή της.

Στις σελίδες της Εφημερίδος θα διαβάσετε επίσης:

*Ιούλιος: Ο Μήνας που τιμώνται αγαπημένοι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας!

*Ύστατο «χαίρε» στον Μακαριστό Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλέξανδρο

*Μια ραψωδία με πηγή έμπνευσης τη Μουσική Μικρασιατική Παράδοση

*Η φιλία του θεμελιωτή του Αγιορείτικου Μοναχισμού Αγίου Αθανασίου Αθωνίτου και του ελευθερωτή Στρατηλάτη Νικηφόρου Φωκά

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Ανδρέας Καππές, ο Μιχαήλ Τρίτος και Εκτάκτως ο Αρχισυντάκτης του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr και Τακτικό Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης ( www.edipit.gr ) πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης κ.ά. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τον Γ΄ τόμο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η «Ορθόδοξη Αλήθεια» εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο