Εκδήλωση για τις Αλησμόνητες Πατρίδες από την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος


Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητος Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», διοργανώνει Εκδήλωση με τίτλο «Ex oriente lux».

Η Εκδήλωση της Αδελφότητος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 19:00, στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. 

Μια Εκδήλωση αφιερωμένη στις Αλησμόνητες Πατρίδες του Ελληνισμού. 

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει: Ανάπτυξη του θέματος «Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, οι πνευματικοί φάροι του Οθωμανοκρατούμενου Ελληνισμού» και Β) Έκθεση φωτογραφιών και άλλων ντοκουμέντων με θέμα «Ελληνικά σχολεία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, 19ος – 20ος αι. από τα ανύπαρκτα Σχολεία στα επιβλητικά Διδακτήρια». 

Ομιλητές στην Ανάπτυξη του θέματος «Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, οι πνευματικοί φάροι του Οθωμανοκρατούμενου Ελληνισμού» είναι:

Πολύβιος Στράντζαλης, Πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών Βορείου Ελλάδος, τ. Σύμβουλος Θεολόγων Κεντρικής Μακεδονίας,

Θεόδωρος Κοντάρας, Φιλόλογος Συγγραφέας

 Στο φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών θα υπάρχει η Έκθεση Φωτογραφιών και άλλων Ντοκουμέντων για τα Σχολεία η οποία θα διαρκέσει από τις 9 Μαρτίου έως τις 17 Μαρτίου 2024.

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2024, στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της έκθεσης και θα ακολουθήσει η ομιλία. 

Η ομιλία από τους εκλεκτούς καλεσμένους μας θα πραγματοποιηθεί στην μικρή Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Παρουσίαση και συντονισμός της Εκδήλωσης από την Δήμητρα Μετόκη Δασκάλου Δημοσιογράφο, Έφορο Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητος.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο