Εθελοντική προσφορά από την «Τάξη 1985» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων


Ομάδα Αποφοίτων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων «Τάξη 1985», θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλει η Χώρα μας, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την ασφαλή έξοδο από την πανδημία COVID-19, συγκέντρωσαν και προσέφεραν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021:

– 2.000 Μάσκες μιας χρήσεως, στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», με σκοπό να καλυφθούν Υγειονομικές ανάγκες Ατομικής Προστασίας των Εκπαιδευομένων και του προσωπικού. Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», απευθύνεται σε άτομα με Νοητική Αναπηρία, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Σύνδρομο Down. Έχοντας συμπληρώσει εικοσαετή πορεία αφοσίωσης και προσφοράς στον χώρο της Ειδικής Αγωγής, λειτουργεί Μονάδα Εκπαίδευσης 104 ατόμων, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ενώ έχει προχωρήσει στην Ίδρυση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης με στόχο την Εργασιακή ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία.

– 5.000 Μάσκες μιας χρήσεως, στην Έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, με σκοπό να καλυφθούν Υγειονομικές Ανάγκες Ατομικής Προστασίας του Προσωπικού που Υπηρετεί σε Παραμεθόριες Περιοχές των Νήσων του Αιγαίου (Μονάδες – Φυλάκια). Η ΑΣΔΕΝ είναι σχηματισμός επιπέδου Σώματος του Ελληνικού Στρατού με σκοπό την Άμυνα των Νησιών του Αιγαίου.

Τις Μάσκες παρέδωσαν ο Αντιστράτηγος ΕΑ Αθανάσιος Γάβρογος και ο Υποστράτηγος ΕΑ Γεώργιος Σιγανός και οι δύο εκλεκτά Μέλη της «Τάξεως 1985» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο