Τρόφιμα από Ελληνική Αστυνομία – Εμπορικό Επιμελητήριο για την ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ


Ο Υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με την επωνυμία «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρκάδιος Ραζνύ παρέλαβε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, από τις αξιότιμες κ. Αγγελική Πολίτου, Αστυνόμο Β’, κ. Αγγελική Χατσίδου και κ. Αθανασία Νικολούκη, Ανθυπαστυνόμους, και εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, εκατό σαράντα κιλά (140 kg) τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της Θεοπροσφοράς εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Στην συνέχεια, εκ μέρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον νέο πρόεδρο κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, ο π. Αρκάδιος Ραζνύ παρέλαβε ογδόντα οκτώ κιλά (88 kg) τρόφιμα μακράς διαρκείας, ως πρώτο μέρος της ενισχύσεως, καθώς αναμένεται και αντίστοιχο δεύτερο την επόμενη εβδομάδα, της Πρωτοχρονιάς.

Ο π. Αρκάδιος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου αλλά και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του γι’ αυτή την σημαντική κίνηση τόσο εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, όσο και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας λέγοντας, ότι αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, με την οικονομική κρίση και την πανδημία, οφείλουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μεριμνούμε για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Επίσης, ευχήθηκε όπως ο Τεχθείς Κύριος μας να ευλογεί και να προστατεύει όλους, ειδικότερα δε τους Αστυνομικούς μας, που πασχίζουν για την ασφάλεια των πολιτών μας, ενώ στον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχήθηκε Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, με υγεία και ευημερία για τις επιχειρήσεις της Κορινθίας!

Views: 15


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο