Το Ι.Π.Ε. κοντά στα άτομα με Αναπηρία (VIDEO)


Συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» ξεκίνησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (ΙΠΕ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετέχοντας στην υλοποίηση του οράματος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ για τη στήριξη των ατόμων με Αναπηρία.

Η συνεργασία αυτή είναι πολύ σημαντική και πραγματοποιείται προκειμένου το ΙΠΕ να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κληρικών και των λαϊκών μελών της Εκκλησίας μας, ώστε να σταθούν κοντά στα άτομα με αναπηρία και να βοηθήσουν στην ομαλή διαβίωσή τους.

Το Ι.Π.Ε. έχει ήδη εκπονήσει το νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Εκκλησία και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, και στο πλαίσιο αυτού συνεργάζεται με τον Πρόεδρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Άλλα Μάτια» κ. Ευάγγελο Αυγουλά, προκειμένου να μπορέσει να επιμορφώσει τους συμμετέχοντες του Προγράμματος για τα ζητήματα της Αναπηρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Views: 51


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο