ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΚΕ


Καλούνται  τα μέλη του ΙΣΚΕ στην προγραμματισμένη ετήσια  Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου. (Για εύκολη πρόσβαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποβίβαση στον σταθμό Νερατζιώτισσα).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στον ίδιο τόπο και ώρα 10:00 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ταμειακώς εντάξει και όσοι φροντίσουν να εγγραφούν καταθέτοντας τη συνδρομή τους (15 ευρώ) έγκαιρα στον τραπεζικό λογαριασμό του  ΙΣΚΕ (IBAN: GR7401100650000006529600287) στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στέλνοντας τη σχετική αίτηση που υπάρχει στον ιστότοπο του ΙΣΚΕ https://iersynklellados.blogspot.com και το αποδεικτικό κατάθεσης στο email iske1890@gmail.com ή στην Δ/ση: π. ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΖΑΚΗ  Ταμία ΙΣΚΕ Θεφανοπούλου 33  Άργος Τ.Κ. 21231, ή την καταβάλλουν την ημέρα της Γ.Σ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α) 10:00 Προσευχή. Επιμνημόσυνος δέησις υπέρ των κεκοιμημένων μελών.

Β) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, Συνοδικός Σύνδεσμος μεταξύ Ιεράς Συνόδου και ΙΣΚΕ, θα ευλογήσει τη Βασιλόπιτα του ΙΣΚΕ και θα απευθύνει χαιρετισμό στο σώμα.

Γ) 11:00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. 

 ΘΕΜΑΤΑ:

1) Χαιρετισμός Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Σελλή, Προέδρου ΙΣΚΕ.

2) Ψήφιση οικονομικού απολογισμού 2023 και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής.

3) Ψήφιση οικονομικού προϋπολογισμού 2024. 

4) Τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα, που αφορούν στις Υπηρεσιακές και Μισθολογικές εξελίξεις των Κληρικών.

ΑΘΗΝΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης

Όποιος δεν μπορεί να προσέλθει μπορεί να  συμμετάσχει με την κάτωθι δήλωση την οποία θα αποστείλει μαζί με την συνδρομή του εάν δεν είναι ταμειακώς εντάξει στο email iske1890@gmail.com (σκαναρισμένα δήλωση και αποδεικτικό κατάθεσης συνδρομής) ή στη Δ/ση του ΙΣΚΕ:  (Τ.Θ. 8150   10210 ΑΘΗΝΑ ) μαζί με την συνδρομή του εάν δεν είναι ταμειακώς εντάξει.

——————————————————————————————–

ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………………………………… ανήκων εις την Ι.Μ. ……………………………… ΔΗΛΩΝΩ με την παρούσα μου ότι συμμετέχω στην τακτική Γ.Σ. του ΙΣΚΕ της 22ας  Φεβρουαρίου 2024 και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα την απόφαση της πλειοψηφίας των παρόντων. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση επαναλήψεως της Γ.Σ.

Εν ………………………………………………………2024

                                      Ο ΔΗΛΩΝ

Διαβάστε και κατεβάστε τη δήλωση με μορφή pdf εδώ

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο