Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Εκδήλωση προς τιμή των Εκπαιδευτικών από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών (VIDEO – 29/01/2020)


Από την Εόρτια Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ» την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Η Εκδήλωση άνοιξε με το Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών το οποίο έψαλλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και με την Εισαγωγική ομιλία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών π. Αλεξίου Κανίνα, ο οποίος υπενθύμισε το έργο των Τριών Ιεραρχών και παρουσίασε την ομιλήτρια. Εν συνεχεία τον λόγο είχε η Ερίτιμος κ. Δήμητρα Τσιανάκα-Μανώλη, Πρεσβυτέρα – Συνταξιούχο Δασκάλα με θέμα:

«Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών πρότυπο στη ζωή μας».

Κλείνοντας η χορωδία Ενηλίκων Ανδρών και Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως απέδωσε άσματα υπό την χοραρχία της κ. Δέσποινας Πλαστάρα.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Συνταξιούχοι καθηγητές, αλλά και πλήθος εν ενεργεία Εκπαιδευτικών.

Η όλη Εκδήλωση έκλεισε με τις Εόρτιες Ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο