Ο Μορφωτικός Σύλλογος Υψωμαθείων στην Ίμβρο (PICTURES)


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων επισκέφτηκαν τη νήσο Ίμβρο, μεταξύ 23-24 Ιουνίου 2020. 

Κατά την επίσκεψη αυτή, τα μέλη του Συνδέσμου μας συνόδευσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Κασάπογλου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εντιμ. κ. Στυλιανός Γκιουλγκούν και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραγωγής υποδημάτων “Flo” Εντιμ. κ. Tahir Bayraksoy. Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και με την ευγενή χορηγία της εταιρείας δωρήθηκαν 140 ζευγάρια υποδημάτων στους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της νήσου.

Την πρώτη ημέρα, τα μέλη του Συνδέσμου μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Ποιμενάρχη της νήσου Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο. Το απόγευμα της ιδίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σχολής των Αγριδίων, με τη συμμετοχή του Διευθυντού κ. Ιωακείμ Καμπουρόπουλου και καθηγητών. Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του Συνδέσμου παρέστησαν κατά την τελεσθείσα στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Θεοδώρων και συναντήθηκαν με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, υπό την ηγεσίαν της Διευθύντριας αυτού κυρίας Βούλας Μπερμπέρη.

Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Σεβ. Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο για τη δαψιλή φιλοξενία και την πατρική μέριμνα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Ίμβρο. Τέλος, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και του δραστηρίου Προέδρου μας, διανεμήθηκαν κουπόνια του Δήμου Μεγαλουπόλεως σε απόρους αδελφούς της Πόλης.

Εκ του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων

Χορηγίες

Ιερορραφείο - Ιερέων Ποδήρει
Ιερορραφείο Τριανταφυλλίδου
Εκκλησιαστικά Ιεροραφεία Χιτών / Αθηνών και Θεσσαλονίκης
Ιερατικα - Εμμανουηλ
Κρίνος - Ιερατικά Ενδύματα
e-amfia.gr
Ιερορραφείο Τριανταφυλλίδου
Αλούργις - Ιερατικά Ενδύματα
Climantro - Ιερατικά Ενδύματα
Εκκλησιαστικό Ιεροραφείο και Εκκλησιαστικά Είδη Γαλανίδου - Καρολίδου Παρθένα / Δράμας
Εκκλησιαστικό Ιεροραφείο και Εκκλησιαστικά Είδη Μπερμπερίδη Δημητρίου / Δράμας

Επισκέψεις: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο