Οι Εθελοντικές ομάδες ΕΔΔΙΚ ΔΕΛΤΑ και Σύλλογος ΑΜΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες εμπρός του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και Αγίων Αναργύρων Διαβατών / Θεσσαλονίκης


Την Τετάρτη 22.12.21 και ώρα 17.00-20.00, οι Εθελοντικές ομάδες ΕΔΔΙΚ ΔΕΛΤΑ και Σύλλογος ΑΜΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες εμπρός του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και Αγίων Αναργύρων Διαβατών.
Όλα θα διατεθούν στην Φιλανθρωπική οργάνωση《ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ》 και στην συνέχεια θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.
Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους της περιοχής του Δήμου Δέλτα να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας.
Τα τρόφιμα μπορούν να λάβουν συμπολίτες μας από όλη την Θεσσαλονίκη και φυσικά και από τον Δήμο Δέλτα. Ήδη από την περιοχή της Ιωνίας, υπάρχουν αρκετές οικογένειες που στηρίζονται κάθε μήνα με τρόφιμα.
Επίσης, όποιος συμπολίτης μας έχει ανάγκη από τρόφιμα και θέλει να ενταχθεί στο πρόγραμμα《προσφέρουμε από καρδιάς》 να επικοινωνήσει με την εθελοντική οργάνωση.
*Σε καμια περίπτωση δεν δεχόμαστε χρήματα, μόνο τρόφιμα για να διατεθούν από το εθελοντικό κοινωνικό παντοπωλείο στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για παραλαβή τροφίμων:

https://m.facebook.com/…/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF…/

ή στα στοιχεία που αναφέρονται στην επίσημη σελίδα των Εθελοντών.
https://www.prosferoumeapokardias.org/

Visits: 28


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο