Καλαβρύτων Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: “Εάν γίνει αυτή η Νομοθεσία θα είναι καταστροφικό για την Ελληνορθόδοξη κοινωνία μας” (VIDEO)


Για ακόμα μία φορά θέση στο ζήτημα του Νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Εάν γίνει αυτή η νομοθεσία θα είναι καταστροφικό το νομοσχέδιο αυτό για την κοινωνία, την ελληνορθόδοξη κοινωνία μας. Το μήνυμα το οποίο στέλνω είναι διαχωρισμός αμαρτίας και αμαρτωλού. Δεν ασχολούμαι με τον αμαρτωλό αυτό είναι δικό του θέμα. Την αμαρτία όμως πρέπει να τη δημοσιοποιούμε και να λέμε στον λαό μας ότι αυτό που πράττει είναι αμαρτία», είπε αρχικά ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε ότι «θα αλλοιώσουν το DNA του Έλληνα αλλάζοντας τη χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια. Το αποτέλεσμα της αμαρτίας, όπως λέει η Βίβλος, είναι ο θάνατος. Ο Κύριος μας ξέρει πως θα τα κανονίσει όλα στο τέλος. Ως εκκλησία έχουμε χρέος να το πούμε, σεβόμεθα την επιλογή τους αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Uεός έπλασε ένα τρίτο φύλο. Ως ποιμένας, ως πατέρας έρχομαι και λέω ότι αυτό δεν είναι σωστό».

VIDEO

______________________

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε επίσης – Καλαβρύτων Ιερώνυμος: “Καταστροφικό για την κοινωνία μας αν επιτραπούν οι υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια΄”

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο