Η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναζητά 60.000 Απογραφείς – Υπαλλήλους

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναζητά 60.000 Απογραφείς – Υπαλλήλους

Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η Απογραφή από την Ελληνική Στατιστική Αρχή και στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται περίπου 60.000 Απογραφείς για τη διαδικασία.

Λόγω της πανδημίας για πρώτη φορά από το 1951, θα διεξαχθεί Ηλεκτρονική Απογραφή. Ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, η Απογραφή των κτιρίων, καθώς η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα πρέπει να γνωρίζει σε ποια κτίρια θα πρέπει να απευθυνθούν οι Απογραφείς.

Η Ανεξάρτητη Αρχή, Αναζητά τους Εποχιακούς Απογραφείς – Υπαλλήλους σε όλη την Επικράτεια, οι οποίοι θα αναλάβουν το σημαντικό έργο της Συλλογής των Δεδομένων.

Σε κάθε Απογραφέα θα αντιστοιχούν περί τα 120 Νοικοκυριά, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο μισθός που θα λάβουν για περίπου ενάμιση μήνα δουλειάς είναι 1.200 ευρώ μεικτά.

Δικαίωμα Υποβολής Αίτησης για την Ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων έχουν όσοι είναι τουλάχιστον Απόφοιτοι λυκείου ή Εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 Ετών.

Οι Απογραφείς μπορεί να είναι όχι μόνο ιδιώτες, αλλά και Υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, των ΟΤΑ, των Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Εξαιρούνται οι Υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι θα υπηρετούν τη Στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου και Άνεργοι μέσω του ΟΑΕΔ, χωρίς να επηρεαστεί η κατάστασή τους στο Μητρώο Ανέργων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.statistics.gr/

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο