Η Βίβλος σε κόμικς


Η Βίβλος σε κόμικς: https://www.greekbibles.org/index.php?id_product=207…

Παρότι η Αγία Γραφή είναι το βιβλίο με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία σε ολόκληρο τον κόσμο και ασκεί την ευεργετική επιρροή της στους αναρίθμητους αναγνώστες της σε όλες σχεδόν τις γλώσσες και τις διαλέκτους της γης, υπάρχουν ωστόσο αρκετοί άνθρωποι που δεν έτυχε να την έχουν διαβάσει ακόμη.

Η Βίβλος σε κόμικς, μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες της, ζωντανεύει τη βιβλική αφήγηση φέρνοντας κοντά μας γεγονότα που επηρέασαν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Εδώ ο αναγνώστης δεν θα έρθει σε επαφή με φανταστικούς σούπερ ήρωες που μάχονται το κακό, αλλά με πραγματικούς ανθρώπους που τους συνάντησε ο Θεός για να τους φανερώσει το σχέδιο της σωτηρίας για όλη την ανθρωπότητα.

Ξεφυλλίστε την έκδοση εδώ: https://issuu.com/hellenicbiblesociety/docs/komiks_isuu

👉Το απόλυτο βιβλικό κουίζ: https://www.greekbibles.org/index.php?id_product=39…

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, φιλικό προς τον χρήστη «σπαστό» βιβλίο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Περιέχει μια μεγάλη ποικιλία βιβλικών θεμάτων σε περισσότερα από 100 κουίζ, διαβαθμισμένα από το 1 έως το 5, σε βαθμό δυσκολίας από το εύκολο μέχρι το πιο δύσκολο.

Είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατομικά ή ομαδικά σε μορφή παιχνιδιού. Σ’ αυτό δίδονται όλες οι απαντήσεις με αναφορά των βιβλικών περικοπών, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΥΙΖ αποτελεί έναν θαυμάσιο τρόπο για να εξερευνήσετε την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Εξαιρετικό για Γονείς, παιδιά, Ιερείς Πατέρες, Ιερομονάχους, Μοναχούς, Ποιμένες, Δασκάλους, Μαθητές και Υπεύθυνους μικρών ομάδων.

Γνωρίστε τις εκδόσεις μας: www.greekbibles.org

Visits: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο