Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς


Μεγάλη ποσότητα Υγειονομικού Υλικού διέθεσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου η Δημοτική Αρχή ενισχύοντας τον εξοπλισμό των Υγειονομικών Μονάδων σε Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Πολυμελής Αντιπροσωπεία με Επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη επισκέφθηκε σήμερα το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσοκαι του παρέδωσε την Υγειονομική Βοήθεια.

Οι Δεσμοί Δήμου και πολιτών με το Νοσοκομείο τους είναι στενοί και συναισθηματικά φορτισμένοι. Αυτονόητα δε θα μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από τη μεγάλη υγειονομική περιπέτεια που αντιμετωπίζει με θάρρος ο διοικητικός και επιστημονικός μηχανισμός του ως αξιόμαχος κρίκος του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η συνεισφορά μας είναι πράξη Αλληλεγγύης και ηθικής υποστήριξης στους εργαζομένους, στους Γιατρούς και νοσηλευτές που συνεχίζουν ακατάβλητα τον αγώνα για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας’’ δήλωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς και προσέθεσε:

Χαίρομαι που ενέργειες όπως η δική μας βρίσκουν μιμητές διδάσκοντας σε όλους μας ότι η ανθρωπιά είναι ίσως το πραγματικό αντίδοτο του Covid – 19.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρίτσος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αντιπροσωπεία για τη σημαντική συμβολή της στον Υγειονομικό εφοδιασμό του Προσωπικού του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Για την κάλυψη των Υγειονομικών απαιτήσεων του Νοσοκομείου προσφέρθηκαν απλές Χειρουργικές Μάσκες, Μάσκες με Ασπίδα, Προστατευτικά Γυαλιά Ευρέως Πεδίου και Αντιθαμβωτικά, Ποδονάρια, Γάντια και Αντισηπτικά Υγρά.

Μια δεύτερη Δημοτική Αποστολή παρέδωσε στη Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Δροσάτου ανάλογο Υγειονομικό Υλικό.

Η Υγειονομική Χορηγία στο Γενικό Νοσοκομείο είναι το αποτέλεσμα πρωτοβουλίας για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας που ανέλαβε στις αρχές Απριλίου η πλειοψηφήσασα Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν οι δημοτικοί συνδυασμοί ‘’Ενωτική Δύναμη Κιλκίς’’ και ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ Εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην Τελετή Παράδοσης του Υγειονομικού Υλικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. Στην τελετή ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αναστάσιος Καρανικόλας, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Σοφία Καπαλτσίδου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο