Δωρεά ομογενών στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης


Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο ευχαριστεί το ζεύγος Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη για την δωρεά τους στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου: 

«Για μια ακόμα φορά ο εκλεκτός και καταξιωμένος ομογενής μας κ. Ευστάθιος Βαλιώτης και η σύμψυχη και πολύτιμη σύζυγός του, κ. Σταματική, έδειξαν την έμπρακτη αγάπη τους στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα πρόσφεραν για τα Ιδρύματά μας: 20 δοχεία λάδι, 14 κιλά πάστα ελιάς και 200 κιλά ελιές καλαμών.

Εκτός αυτών, ανταποκρίθηκαν στην παράκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου εξασφαλίζοντας για το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ <<ο Άγιος Παντελεήμων>> στη Μαγούλα και το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ <<η Αγία Παρασκευή>> Μολάων από έναν υπερσύγχρονο σταθμό υγιεινής, στο πλαίσιο προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, κάθε εισερχόμενος στα δύο Ιδρύματα θα υποβάλλεται αυτόματα σε θερμομέτρηση, απολύμανση των υποδημάτων του και αντισηψία χεριών, με στόχο να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των συμπαθεστάτων φιλοξενουμένων γερόντων, γεροντισσών, λοιπών τροφίμων και εργαζομένων.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά τους ευεργέτες μας και απευθύνει και δημοσίως τον έπαινό του, ευχόμενος να έχουν υγεία, να επισκέπτονται την γενέτειρά τους συχνά και να μην παύουν να ευεργετούν τον τόπο τους, που είναι η πρώτη και ανεπανάληπτη Πατρίδα τους».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο