Δωρεάν Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών που θα σας κάνει ήρωα σε περίπτωση κρίσης


Μια πολύ χρήσιμη και Δωρεάν Εφαρμογή που έχουμε εγκατεστημένη στο κινητό μας είναι οι «Πρώτες Βοήθειες».

Μέσω αυτής της Εφαρμογής μπορούμε να ακούσουμε Ηχητικές οδηγίες για να εφαρμόσουμε τις Πρώτες Βοήθειες σε έναν Ασθενή σε περίπτωση Ανάγκης.

Επιπλέον, η Εφαρμογή περιλαμβάνει Χρήσιμα Τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμόμαστε όλα τα σημαντικά τηλέφωνα από μνήμης, καθώς μπορούμε να τα βρούμε άμεσα στην Εφαρμογή.

Επίσης, ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της Εφαρμογής είναι ο «Συνδεδεμένος Ιατρός». Μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα με έναν Ιατρό και να ζητήσουμε Βοήθεια σχετικά με κάποιο σύμπτωμα που αντιμετωπίζουμε. Ο Ιατρός αυτός μπορεί να με κατευθύνει σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η Εφαρμογή παρέχεται Δωρεάν από την Πανελλήνια ΜΚΟ Αγωγής Υγείας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΓΕΙΑΣ». 

Ακόμα ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι οι οδηγίες Πρώτων Βοηθειών για κατοικίδια, καθιστώντας την ακόμη πιο πολύτιμη για όλους όσους έχουν στην κατοχή τους κατοικίδια ζώα.

Προσωπικά, θεωρώ την Εφαρμογή «Πρώτες Βοήθειες» ιδιαίτερα χρήσιμη και πρακτική για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις γνώσεις στον Τομέα της Υγείας. Είναι προφανές ότι οι Πρώτες Βοήθειες είναι ζωτικής σημασίας σε περιστατικά Έκτακτης Ανάγκης και μπορούν να σώσουν ζωές. Με αυτήν την Εφαρμογή, κάθε άτομο μπορεί να είναι προετοιμασμένο για τέτοιες περιστάσεις και να παράσχει βοήθεια σε κάποιον που τη χρειάζεται, μέχρι να φτάσει ειδικευμένη βοήθεια.

Επιπλέον, η δυνατότητα να έχει κάποιος άμεση πρόσβαση σε σημαντικά τηλέφωνα σε περίπτωση Ανάγκης είναι εξίσου σημαντική. Πολλές φορές σε κρίσιμες καταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθεί κάποιος τα απαραίτητα τηλέφωνα ή να έχει πρόσβαση σε αυτά. Με τη χρήση αυτής της Εφαρμογής, η Αναζήτηση αυτών των πληροφοριών γίνεται πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Έκδοση: 2.5
Μέγεθος: 15 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android12+
Κατασκευαστής: Κώστας Μαλτάς

Download

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο