Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού μας Πατριάρχου (VIDEO)


Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου



Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Εκκλησία Κρήτης: Καρδιακή Προσευχή για την Υγεία του Οικουμενικού μας Πατριάρχου

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, καθώς πληροφορήθηκε ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό Covid – 19, εκφράζει τις θερμές ευχές Της και εντείνει τις προσευχές Της προς το Θείον Βρέφος, για την ενίσχυση, την ενδυνάμωση και την ταχεία ανάρρωση του Παναγιωτάτου.

Η Εκκλησία της Κρήτης, από την αρχή αυτής της δοκιμασίας, ενωτίσθηκε την υπεύθυνη φωνή του Πατριάρχου μας και την πατρική Του προτροπή να ακούμε τους ειδικούς και να επιλέγουμε την ορθή και θυσιαστική στάση ζωής, η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει τους Χριστιανούς.

Επίσης, η Εκκλησία της Μεγαλονήσου δεν έπαυσε τις δεήσεις Της προς τον Τρισάγιο Θεό για τη στήριξη του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού Προσωπικού, καθώς και όλων των ασθενών, από την ασθένεια αυτή, η οποία με τις επικίνδυνες μεταλλάξεις της, απλώνεται σε ολόκληρη την Οικουμένη, με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Η Ιεραρχία, ο Ιερός Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο φιλογενής Κρητικός Λαός, υψώνουμε την καρδιακή προσευχή μας και παρακαλούμε τον Θεό για τη διαφύλαξη της πολυτίμητης υγείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και όλων των ανθρώπων, οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον κορωνοιό.
Ο Σαρκωθείς Θεός ας έλθει βοηθός και σκεπαστής όλων μας και ας βοηθήσει γρήγορα να υπερβούμε την παγκόσμια αυτή δοκιμασία!

@istologio_lavaron

Μανώλης Κωστίδης στο ΣΚΑΪ: Με ήπια συμπτώματα ο Οικουμενικός Πατριάρχης που είναι πλήρως εμβολιασμένος

♬ πρωτότυπος ήχος – istologio_lavaron

Visits: 34


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο