Συνταγές


Το νέο αυτό βιβλίο με τις Παραδοσιακές Αγιορείτικες συνταγές γράφτηκε από τον Μοναχό π. Νικήτα τον Αγιορείτη, ο οποίος μαγειρεύει
Υλικά Σπαγγέτι Νο 6  Ολικής Άλεσης1 πακέτο ροδέλα καλαμάρι ή 1 κιλό καλαμαράκια1  κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 ντομάτες στο τρίφτη1 κ.γ πελτέ
Για τη bisque Κελύφη και κεφάλια από τις 20 γαρίδες 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 φινόκιο 1 στικ σέλερι 1
Η Καίτη Μαντζαρίδου φτιάχνει πιπεριές τηγανιτές με σάλτσα ντομάτας, κατάλληλες για την Περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων και όχι
Τι νηστίσιμο θα μαγειρέψουμε σήμερα; Aραβικό_πιλάφι Υλικά 1. φλιτζάνι ρύζι καστανό (αναποφλοίωτο)ή ¾ φλιτζανιού ρύζι καστανό και¾ φλιτζανιού ρύζι κανονικό
Δείτε την συνταγή:ΥλικάΠιπεριές Φλωρίνης 10 ψημένεςΠατάτες 3 βρασμένες πολτοποιημένεςΚρεμμυδάκια φρέσκα 4 ψιλοκομμέναΜαϊντανός 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένοςΑγγουράκια τουρσί 4-5 ψιλοκομμέναΚασσέρι
Στο Άγιον Όρος, πριν αρχίσουν το ζύμωμα των προσφόρων, ανάβουν λαμπάδα στο Προσκυνητάρι με τις Εικόνες της Παναγίας και του
Δοκιμάστε τα ξακουστά, νηστίσιμα και πεντανόστιμα Σαρμαδάκια όπως τα κάνουν στο Βόιο και πιο συγκεκριμένα συνταγή από το Μικρόκαστρο Κοζάνης

Visits: 75


Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο