Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Διοργάνωση Β΄ Ημερίδος Π.Μ.Σ. “Σπουδές στον Σλαβικό Κόσμο: Ιστορία, Γραμματεία, Πολιτισμός και Διαχρονικές Σχέσεις με τον Ελληνισμό” με θέμα: «Πτυχές της Ιστορίας, της Γραμματείας και του Πολιτισμού του Σλαβικού Κόσμου και οι Διαχρονικές του Σχέσεις με τον Ελληνισμό» (VIDEO)


Διοργάνωση Β΄ Ημερίδας Π.Μ.Σ. “Σπουδές στον Σλαβικό Κόσμο: Ιστορία, Γραμματεία, Πολιτισμός και Διαχρονικές Σχέσεις με τον Ελληνισμό” με θέμα:

«Πτυχές της Ιστορίας, της Γραμματείας και του Πολιτισμού του Σλαβικού Κόσμου και οι Διαχρονικές του Σχέσεις με τον Ελληνισμό».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, 13:00 – 21:00 στο Παιδαγωγικό Εργαστήριο Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. Ισόγειο Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα της Β΄ Επιστημονικής Ημερίδος με θέμα: «Πτυχές της Ιστορίας, της Γραμματείας και του Πολιτισμού του Σλαβικού Κόσμου και οι Διαχρονικές του Σχέσεις με τον Ελληνισμό» που διοργανώνει το ΠΜΣ “Σπουδές στον Σλαβικό Κόσμο: Ιστορία, Γραμματεία, Πολιτισμός και Διαχρονικές Σχέσεις με τον Ελληνισμό” του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Οι Εργασίες της Ημερίδος πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, 13:00 με 21:00, στο Παιδαγωγικό Εργαστήριο του Τμήματος Θεολογίας (Ισόγειο Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ) και είναι προσβάσιμες και Διαδικτυακά στο Κανάλι «ΠΜΣ Σπουδές στον Σλαβικό Κόσμο».

https://www.youtube.com/@user-ce9ue8xr3k/streams?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3VF1IC7E29L1BMYUeSMrNzbVC5Los_1v5v1wIDCiHQ8cZ4Gb6-0kzWc1o_aem_ARi0_img9ykFQs2aYXtKNmODBfIm7QON-ymxddCNr1_FlkyH-s5xI2eTqDDADa7LjSFlWVkBRlzJfnSasESpJgj9

Visits: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο