Aυτή την Εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” (VIDEO)


«To Προσευχητάρι» με τον Πέτρο Γαϊτάνο για πρώτη φορά

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” παρουσιάζει για πρώτη φορά σε audio book «To Προσευχητάρι» με τη μοναδική ανάγνωση του Πέτρου Γαϊτάνου. Το σημαντικότατο αιώνιο βιβλίο της Εκκλησίας μας για τον ορθό τρόπο προσευχής κάθε πιστού. Κυκλοφορεί σε 2πλη κασετίνα αποκλειστικά με την «Ο.Α.»

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τα απίστευτα πράγματα που καλείται να κάνει η εκκλησία, η οποία σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα πρέπει να παίξει το ρόλο του ελεγκτή και πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποί της του πορτιέρη. Η ΔΙΣ αντιδρά στις παράλογες απαιτήσεις της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι νεωκόροι και οι εθελοντές να ελέγχουν
τα πιστοποιητικά και τη συμμόρφωση των πιστών, καθώς
δεν έχουν ούτε αρμοδιότητες φύλαξης ούτε δημόσιες εξουσίες!

Εκτενές ρεπορτάζ της «Ο.Α.» της συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Αρχιεπίσκοπο. Όλες οι λεπτομέρειες της συζήτησης των δύο Προκαθημένων, που έβαλαν στην άκρη τα «αγκάθια» και έδειξαν πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για εχθρούς και φαντάσματα. Η εντολή σιωπής προς τα περιβάλλοντά τους.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Οι ρυθμίσεις του ΣτΕ για θέματα νεωκόρων και ψαλτών

* Αγιοκατατάχθηκε και επισήμως ο Όσιος Ιερώνυμος

* Τα αμέτρητα θαύματα της Παναγίας Ντινιούς

* Ταινία για τον Αθ. Διάκο με εμπνευστή έναν ιερέα

Αρθρογραφούν ο Γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης κ.ά.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τη 2πλη κασετίνα κοστίζει 3,90 ευρώ.

Επίσης:

Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των αναγνωστών της και ακολουθώντας την σύγχρονη εποχή, παρουσιάζει μία νέα σειρά με audiobooks με τα σημαντικότερα βιβλία της εκκλησίας μας!

Οι νέες πρωτοποριακές ηχογραφήσεις, αποτελούν ένα βοήθημα για όλους τους πιστούς αλλά και ένα πρωτόγνωρο ηχητικό πνευματικό ταξίδι.

Πρώτη στάση σ’ αυτό το ταξίδι θα κάνουμε στις 24.11 με το «Προσευχητάρι».

Το σημαντικότερο αιώνιο βιβλίο της εκκλησίας μας, περιέχει τις βασικές ακολουθίες και βοηθά στον ορθό τρόπο προσευχής κάθε πιστού.

Και την Τετάρτη 01.12 θα ακολουθήσει «Το Μέγα Γεροντικόν»!

Το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο μετά την Αγία Γραφή, που αγαπήθηκε και διαβάζεται από τους Χριστιανούς όλων των αιώνων.Μικρές και γεμάτες πνευματική ωφέλεια ιστορίες από τη ζωή και το βίωμα μοναχών που έζησαν τους τελευταίους 17 αιώνες.

Πρόκειται για σκηνοθετημένη ηχητική καταγραφή αφηγήσεων Μοναχών σε συνδυασμό με παραδοσιακά όργανα της Ρωμιοσύνης, τα οποία πότε ως μουσικές γέφυρες και πότε ως μουσικά χαλιά κάτω από τις αφηγήσεις ολοκληρώνουν την αισθητική της ακρόασης, ενώ το θαυμάσιο και ψυχωφελές αποτέλεσμα ολοκληρώνουν βυζαντινοί ύμνοι με τη φωνή του Πέτρου Γαϊτάνου και βυζαντινής χορωδίας.

Το κάθε audiobook θα κυκλοφορήσει σε διπλή κασετίνα.

Την αφήγηση & επιμέλεια των πνευματικών αυτών έργων έχει ο Petros Gaitanos Official Webpage


Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο