28η Έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» 7 – 9 Μαΐου 2023 στο Σ.Ε.Φ.


Στους Χορηγούς Επικοινωνίας είναι και το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr

Η νέα διοργάνωση της 28ης Έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προγραμματίζει την λειτουργία της από την Κυριακή 7 έως την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, στο γνωστό κομβικό και καθιερωμένο Εκθεσιακό Χώρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.).

Στην σημαντική αυτή Διοργάνωση συμμετέχουν Αναγνωρισμένοι Καλλιτέχνες και Δημιουργοί της Εκκλησιαστικής Τέχνης, Κατασκευαστές Εκκλησιαστικών Ειδών που παρουσιάζουν όλα τα λειτουργικά για τον εξοπλισμό και την Ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε Βαθμίδας Ιερωμένου. Νέες Συλλογές Αναμνηστικών Ειδών για τα Καταστήματα λαϊκής τέχνης και Εκκλησιαστικών Ειδών συμπληρώνουν τα Εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη Συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων αλλά και προορισμοί Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Η 28η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί ένα Διαχρονικό γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των Επισκεπτών δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν την αγορά της Εκκλησιαστικής Τέχνης και τους Καλλιτέχνες Δημιουργούς της.

__________

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00 έως 19:00 με Ελεύθερη Είσοδο και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100 – SITE: www.orthodoxia-expo.gr ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημερώσεως Lavaron.com.gr – 2317 007771 – 2317 007772 – 2317 007773 – E-mail: lavaron.com.gr@gmail.com .

@istologio_lavaron

28η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” 7-9 Μαΐου 2023 | Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

♬ πρωτότυπος ήχος – istologio_lavaron

Visits: 11


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο