Κυκλοφόρησε η νέα «Πληροφόρηση» της Περιόδου Ιουλίου 2021 – Σεπτεμβρίου 2021 της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Αρχείο PDF)


pliroforisi_07_09_2021(1)

 

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση», η τριμηνιαία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, της περιόδου Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2021.

Στο νέο τεύχος δημοσιεύονται:

Το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, καθώς και η Ανοικτή Επιστολή του προς τους Εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο του Επετειακού Αφιερώματος στα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, δημοσιεύεται άρθρο του Καθηγητού Λαογραφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μανόλη Βαρβούνη, με θέμα «Η συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επιστημονική έρευνα και μελέτη της Επανάστασης του 1821».

Ακολουθούν δύο Συνεντεύξεις του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Ιγνατίου στο Mega (30/8/2021) και στο «Βήμα» της Κυριακής 22/8/2021.

Στην μόνιμη Αντιαιρετική στήλη ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Φλάκης γράφει με θέμα «Τί είναι η μετενσάρκωση και το κάρμα;».

Ακολουθεί οκτασέλιδο με Ειδήσεις και φωτογραφίες από τις Δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο τρίμηνο και το τεύχος ολοκληρώνεται με το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για την Εορτή του Δεκαπενταυγούστου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας.

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο