Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά: Κινδύνεψαν άνθρωποι από φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας (VIDEO)


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με επτά αυτοκίνητα και πέντε μηχανές να τυλίγονται στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε με τις πρώτες ενδείξεις να παραπέμπουν σε εμπρησμό.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr , μέσα σε πολύ λίγα λεπτά πυκνοί καπνοί κάλυψαν την πολυκατοικία και έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ τέθηκαν σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές. Επικράτησε πανικός, με ορισμένους από τους ενοίκους να βγαίνουν στα μπαλκόνια για να ζητήσουν βοήθεια.

Μάλιστα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά εγκλωβίστηκαν στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια γυναίκα που ανέπνεε με δυσκολία και είχε στην αγκαλιά της το μωρό της, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. Μια ηλικιωμένη γυναίκα με καρδιολογικό πρόβλημα χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr , το αυτοκίνητο και η μηχανή που παραδόθηκαν αρχικά στις φλόγες ανήκουν σε Αστυνομικό, ο οποίος διαμένει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο