Windows 10 3D objects: Η Microsoft αφαιρεί τον πιο άχρηστο φάκελο των Windows 10


Όπως άλλωστε γνωρίζεις ήδη, μπορείς εσύ ο ίδιος να τοποθετήσεις όσους φακέλους θέλεις στον File Explorer των Windows 10, ωστόσο η Microsoft βάζει από μόνη της ορισμένους στην ενότητα This PC ή Αυτός ο Υπολογιστής, όπως όλοι γνωρίζουμε. Ένας από αυτούς τους φακέλους και μάλιστα ο πιο άχρηστος, είναι ο 3D objects, που σχεδόν κανένας και ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει.

Κάποιες φορές η Microsoft έχει κάποιες ιδέες που είναι αποτυχία από την αρχή. Όταν η αποκαλούμενη Fall Creators Update ήθελε να καταστήσει τα Windows σαν μια 3D πλατφόρμα για τις μάζες, πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν τι πραγματικά σήμαινε κάτι τέτοιο. Ο φάκελος αυτός περιλαμβάνει 3D items τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να τα επεξεργαστείς σε εφαρμογές όπως η Ζωγραφική.

H Microsoft επισημαίνει ότι θα τον αφαιρέσει στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows ωστόσο αν δεν θέλεις να περιμένεις, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Στην αναζήτηση των Windows 10 πληκτρολόγησε το regedit και άνοιξε τον Registry Editor. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείς στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace και να διαγράψεις το 0DB7E03F-FC29-4DC6-9020-FF41B59E513A.  Όπως βλέπουμε στην εικόνα, έχει πλέον αφαιρεθεί.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο