Ένα τόνο μήλα και 500 κιλά φασόλια παραδόθηκαν από το Επιμελητήριο Φλώρινας στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (VIDEO)


Ένα (1) τόνο μήλα και 500 κιλά φασόλια παραδόθηκαν στις 09 Ιανουαρίου 2021 στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνσης, Πρεσπών και Εορδαίας για τις ανάγκες σίτισης των φιλοξενούμενων και των σιτιζόμενων απόρων οικογενειών.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επιμελητήριο Φλώρινας και στον πρόεδρο του Σαπαλίδη Σάββα ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με συνεταιρισμούς συλλόγους και επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Τα μήλα είναι προσφορά το Αγροτικού Συναιτερισμού Μανιακίου “Βοκερίας 551” ενώ τα φασόλια Πρεσπών από ανώνυμο επιχειρηματία.

Την παράδοση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σαπαλίδης Σάββας ,ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ “Βοκερίας 551” Κουρτπαρασίδης Σάββας ,και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Τοπάλτσης Μιχαήλ.

Όπως μας δήλωσαν ο κ. Σαπαλίδης και ο κ. Κουρτπαρασίδης οι παραδόσεις θα συνεχιστούν με άλλους 10 τόνους μήλα και με άλλα είδη από επιχειρήσεις που προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν.


Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:  

Πηγή: http://www.floriniotika.gr

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο