ΔΩΡΕΑΝ Ίντερνετ για ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ – Πιάστε Σήμα WIFI έως 1.000m ΧΩΡΙΣ Πάγιες Χρεώσεις & ΧΩΡΙΣ Συνδρομές!


Παντού και Πάντα Wifi Ίντερνετ!

Σταματήστε να ψάχνετε απεγνωσμένα για διαθέσιμα δίκτυα , με την ασύρματη USB κάρτα δικτύου 2,4GHz κεραία WiFi, θα έχετε πολλές επιλογές! Η κεραία μπορεί να πάρει σήμα έως 1.000 μετρά και να μεταδόσει το WIFI στον υπολογιστή λάπτοπ σας! Και όλα αυτά με ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 150 MBPS!

Συμβατό με ότι Υπολογιστή έχεις!

Σύνδεσε το σε μια θύρα USB, συνδέσου στο μακρινό δίκτυο WIFI που θες να πάρεις ίντερνετ και ξεκίνα το σερφάρισμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα άλλο! Ο υπολογιστής / λάπτοπ θα αναγνωρίσει την κεραία και το δίκτυο WIFI Αυτόματα!!

Τοποθέτησε την Μέσα ή Έξω από το σπίτι!

Ο πρωτοποριακός της σχεδιασμός και η αδιαβροχοποίηση της την βοηθά στο να παραμένει αποδοτική ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τοποθετήστε την ασύρματη USB κάρτα δικτύου 2,4GHz WiFi, σε εξωτερικά σημεία του χώρου σας, ψηλά στον τοίχο του μπαλκονιού σας κάτω από το γείσωμα, στην ταράτσα σας σε ιστό όπως η σημαία, προστατέψτε την εάν είναι δυνατόν από τον ήλιο και θα την έχετε για πάντα ! Μπορείτε να την τοποθετήσετε ακόμα και εσωτερικά στο σπίτι κοντά στο παράθυρο. Χάρη στο μακρύ καλώδιο 10 μ. που διαθέτει μπορείς να την οδηγήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου, σε οποιαδήποτε δωμάτιο και να την συνδέσεις με τον Η/Υ σας ή το laptop σας! Μία από τις καλύτερες εξωτερικές κεραίες wifi με απόδοση που θα σας εκπλήξει, τοποθετήστε την όσο πιο ψηλά μπορείτε, επιλέξτε το σημείο που θα έχει καλύτερη λήψη και ταξιδέψτε στο ίντερνετ ΔΩΡΕΑΝ χωρίς πάγια και κόστος, αποκτήστε την και εξοικονομήστε χρήματα. Μάλιστα για όσους έχουν ήδη Router και Ίντερνετ στο σπίτι , αλλά το σπίτι είναι μεγάλο ή / και το σήμα WIFI του ρούτερ είναι αδύναμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεραία και για ενίσχυση WIFI του ίδιου σας του σπιτιού!

Συχνά ερωτήματα πελατών:​

Θέλω να πάρω Wi Fi internet από τον γείτονα ή του Δήμου, πως είμαι σίγουρος ότι η κεραία αυτή θα καλύψει την ανάγκη μου;
Απάντηση: Αναζητήστε στο μπαλκόνι σας ή την ταράτσα σας με το κινητό σας ή το tablet σας δίκτυο Wi Fi εντοπίστε ένα σημείο που να πιάνετε 1-2 γραμμές, τοποθετήστε την κεραία εξωτερικά σε έναν ιστό όπως την σημαία ή στον τοίχο κάτω από την οροφή της βεράντας ή στα κάγκελα του μπαλκονιού σας.
Η κεραία θα πιάσει ακόμα πιο καλά το σήμα που φθάνει έως εκεί, με το καλώδιο θα το οδηγήσετε στο εσωτερικό του σπιτιού ενισχυμένο χωρίς απώλειες, κάνοντας μία τρύπα στον τοίχο (όπως στο καλώδιο κεραίας τηλεόρασης), συνδέστε το στην θύρα usb του Laptop ή του Η/Υ σας.

Εάν δεν πιάνω με το κινητό μου ή το tablet μου καμία γραμμή Wi Fi στο μπαλκόνι ή την ταράτσα μου η κεραία αυτή θα με βοηθήσει;
Απάντηση: Δεν​είμαστε σίγουροι μόνο η δοκιμή θα μας πείσει σε κάθε περίπτωση αναζητήσετε άλλο σημείο στην άκρη του μπαλκονιού ή στη ταράτσα και σε απόσταση 10m (όσο και το καλώδιο) μήπως εντοπίσετε σημείο με 1-2 γραμμές Wi Fi, μόνο τότε θα είμαστε σίγουροι ότι η αυτή η κεραία θα καλύψει την ανάγκη σας !
Έχω μεγάλο σπίτι και δεν έχω ισχυρό σήμα Wi Fi αυτή η κεραία θα με βοηθήσει;
Απάντηση : Εφαρμόστε το βήμα 1 και θα καλύψετε την ανάγκη σας.
Μπορώ με αυτήν την κεραία να πιάνω Wi Fi στο κινητό μου ή το tablet μου;
Απάντηση: Βεβαίως υπάρχει λύση αρκεί να έχετε ανοικτό τον Η/Υ σας ή το Lapto σας.
Εάν αγοράσω την κεραία κάνω δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες και δεν με καλύψει μπορώ να την επιστρέψω;
Απάντηση: Ναι με την προϋπόθεση η συσκευασία της να είναι άψογη και να πάρετε σε αντικατάσταση άλλα προϊόντα μας που να σας είναι χρήσιμα ίσης αξίας.
Η κεραία είναι αδιάβροχη;
Απάντηση: Βεβαίως προτείνουμε όμως εάν είναι εφικτό να τοποθετηθεί σε σημείο που να μην την κτυπάει ο ήλιος, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν να μπει ένα προστατευτικό καπέλο από πλαστικό ή μέταλλο για να αντέξει πολλά χρόνια !

Χαρακτηριστικά

-Σύνδεση με USB
-Για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο
-Καλώδιο 10μ
-Εμβέλεια 1000μ

Η Συσκευασία Περιλαμβάνει:

1x CleverWifi™
1x Βάση τοίχου
1x Βάση Στύλου
1x Καλώδιο 10μ
1x Οδηγίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για παραγγελία:

Visits: 394


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο