35 Έτη Ηγουμενίας του Σεπτού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής & Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Χαλκιδικής, Μιλήτου κ.κ. Αποστόλου


35 έτη Ηγουμενίας του Σεπτού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής & Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Χαλκιδικής, Μιλήτου κ.κ. Αποστόλου.

Με την Ευχή της Πρωτοθρόνου Αγίας Μητρός Εκκλησίας, του Σεπτού Φαναρίου και του δικαιωμένου για την εκλογή σας, αειμνήστου Πατριάρχου κ. Δημητρίου, με το φιλί και την Ευχή της μητέρας σας, της μακαριστής Μοναχής Γερόντισας Θεοφανούς, αναλάβατε την Ηγουμενία της Ιστορικής Μαρτυρικής Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, πρό 35 Ετών, από τον Γέροντά και Προηγούμενο της Μονής κυρό Απόστολο Διμέλη ενός Μεγάλου Ιεράρχου ο οποίος δικαιώθηκε για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό σας.
Ευχόμασθε Γέροντα, ο Θεός να αναδεικνύει Ιεράρχες σαν εσάς στην Αγία Του Εκκλησία και στις Μονές της Σωτηρίας των ψυχών των ανθρώπων.


Οι συνεργάτες του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου Lavaron.com.gr Ευχόμασθε Σεπτέ Ιεράρχα της Πρωτοθρόνου Μητρός Εκκλησίας μας, να έχουν την δική σας Υπομονή και Υπακοή όλοι οι Νεοαναλαμβάνωντες καθήκοντα στα Ιερά της Αγίας Εκκλησίας και να έχουν την πίστη σας στην Πρόνοια του Αγίου Θεού.


Έτη Πολλά, υγιεινά & θεάρεστα και Ευλογημένα Σεβασμιώτατε!

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο