Κανένας μόνος – Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους


Η Ψυχοκοινωνική υπηρεσία του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα “ΣυνεχίΖΩ” λειτουργεί στα Γραφεία του Συλλόγου καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Το τμήμα της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας υποδέχεται και ενημερώνει τα Μέλη του Συλλόγου, όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό, για τους σκοπούς, τα Προγράμματα και τις Δράσεις που υλοποιούνται. Μέσα από τη λήψη ψυχοκοινωνικού, οικογενειακού και ατομικού ιστορικού συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να διερευνήσει τις εξατομικευμένες ανάγκες του ατόμου και της οικογένειας του και στη συνέχεια μεριμνά για την κάλυψη αυτών.

Επιπλέον, η ψυχοκοινωνική υπηρεσία παρέχει πληροφόρηση για τις υπάρχουσες Κοινωνικές Παροχές και τις απαιτούμενες διαδικασίες που χρειάζονται κατά περίπτωση και φροντίζει για τη συνεργασία και το συντονισμό των διαφόρων Υπηρεσιών του συστήματος υγείας που χρησιμοποιεί ο επωφελούμενος.
Σε συνεργασία με την κα Κατερινα Τσαντου προσφέρονται Δωρεάν εξειδικευμένες Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής φροντίδας παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία στα Μέλη του Συλλόγου και στην οικογένεια τους.

Στόχος της Υπηρεσίας του Συλλόγου είναι η Παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών Υπηρεσιών που βασίζονται στις Αρχές της Επαγγελματικής Δεοντολογίας που διέπονται από τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση του Ατόμου και στο Απόρρητο των Πληροφοριών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα “ΣυνεχίΖΩ” Κατερίνα Τσάντου Vassilis Gutmacher

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο