100.000€ σε 100 νέους σε Βιβλιάρια των 1.000€ έκαστος


Την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8:00 το πρωί, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, Προσκαλεί στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν των Εορταζόντων Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Αποστόλου Παύλου, Ακύλα και Πρισκίλλης καθώς και στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως των φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για την φετινή χρονιά θα διανεμηθεί σε 100 νέους το συνολικό ποσόν των 100.000,00€ σε Βιβλιάρια των 1.000,00€ έκαστος.

Είναι πλέον καθιερωμένο να ενισχύονται άμεσα Φοιτητές της Μητροπολιτικής Περιφέρειας, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, επιβάλλουν την άμεση στήριξη τους, και μάλιστα των νεοεισαχθέντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

Η επιλογή των παιδιών – Φοιτητών έγινε από όλες τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως με κριτήριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως κατά το δυνατόν και αδιακρίτως φύλου.

Η θετική ανταπόκρισή στην πρόσκλησή και η παρουσία σας θα αποτελέσουν συμπαράσταση στην Ποιμαντική μέριμνα, η οποία, χάριτι Χριστού, έχει αποδώσει αγλαούς καρπούς, αφού από το έτος 2006 και μόνον κατά την Ετήσια αυτή Εκδήλωση έχουν δοθεί 1.430 Βιβλιάρια σε αντίστοιχα παιδιά και το προσφερθέν συνολικόν χρηματικόν ποσόν ανέρχεται σε 1.141.300,00€ συμπεριλαμβανομένης και της εφετινής προσφοράς.

Επίσης θα αποτελέσει ενίσχυση και παρηγορία για τις οικογένειες των Φοιτητών, αλλά και στήριξη για τους τροφίμους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, οι οποίοι έχουν βρει σ᾿ αυτό το Ίδρυμα της Εκκλησίας μας την αγάπη και την φροντίδα, που τους αξίζει, και αναμένουν και από εσάς την συντροφιά και την συμπαράστασή σας.

Της Εκδηλώσεως θα προηγηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν των Εορταζόντων Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης, Προστάτων της Χριστιανικής συζυγικής ζωής και οικογενείας, συνεργών του Αποστόλου Παύλου στον καταρτισμό της Εν Κορίνθω Αγίας Εκκλησίας.

Κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του Διακόνου κ. Βασιλείου Ευσταθιάδη, ο οποίος είναι Απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, Έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων, καταγόμενος εξ Αθηνών και διαμένων μόνιμα στο Δερβένι Κορινθίας.

Επίσης Ανακοινώνεται ότι θα εκτεθεί προς προσκύνηση τμήμα εκ των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ακύλα.

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο