1ο Διεθνές Διδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: Από τον 20ο στον 21ο αιώνα μέσα σε 15 ημέρες: Η αποτομή μετάβαση της Εκπαιδευτικής μας πραγματικότητας σε Ψηφιακά περιβάλλοντα. Στάσεις – Αντιλήψεις – Σενάρια – Προοπτικές – Προτάσεις

1ο Διεθνές Διδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: Από τον 20ο στον 21ο αιώνα μέσα σε 15 ημέρες: Η αποτομή μετάβαση της Εκπαιδευτικής μας πραγματικότητας σε Ψηφιακά περιβάλλοντα. Στάσεις - Αντιλήψεις - Σενάρια - Προοπτικές - Προτάσεις

Στις 3,4 και 5 Ιουλίου 2020 θα διεξαχθεί το 1ο Διαδικτυακό Διεθνές Εκπαιδευτικό Συνέδριο από την ερευνητική ομάδα «Media Pedagogy» του Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η δυνατότητα εγγραφής νέων Συνέδρων είναι μέχρι και την Πέμπτη 02/07/2020 (https://www.mediapedagogy.gr/econf/el/registration/), ενώ το προσωρινό πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί και μπορείτε να το βρείτε και να το μεταφορτώσετε από την ιστοσελίδα του συνεδρίου στον σύνδεσμο https://www.mediapedagogy.gr/econf/el/program/ .

Λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής (ήδη άνω των 4000 συμμετοχών)  και των πολλών σχετικών αιτημάτων που έχουμε λάβει, οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα είναι όλες ανοιχτές προς παρακολούθηση για τους συνέδρους. Επίσης, για την έκδοση και τη λήψη της βεβαίωσης παρακολούθησης θα πρέπει, σύμφωνα και με το πρόγραμμα, κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου την Παρασκευή 3 Ιουλίου ή κατά το Σάββατο 4 Ιουλίου (για όσους/ες δεν πρόλαβαν την Παρασκευή), να συμπληρώσετε τη φόρμα παρακολούθησης που θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του συνεδρίου καθώς και τη φόρμα για την παρακολούθηση των εργαστηρίων τα οποία ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε.

Τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα, θα αναρτηθεί το βιβλίο περιλήψεων καθώς και οι οδηγίες για την παρακολούθηση των εργασιών του και των εργαστηριακών συνεδριών.

Τέλος, στην ίδια σελίδα θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους χώρους των E-poster και των πληροφοριών για τις εργαστηριακές συνεδρίες. Συγκεκριμένα, το E-poster «Η Διδασκαλία των Μαγικών Τετραγώνων με εργαλεία Web 2.0» προβλέπεται να έχει ιδιαίτερο παιδαγωγικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο