Χωρίς τελειωμό οι προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων


Φαίνεται να μην έχουν τελειωμό οι εθνικιστικές και προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων έναντι της ένδοξης Βυζαντινής ιστορίας μας.  

Μετά τις δηλώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, μέσω του Χαμί Ακσοϊ, ο οποίος μας κάλεσε να  απαλλαγούμε άκουσον άκουσον από τα ιστορικά κόμπλεξ, λέγοντας χαρακτηριστικά «η Αγία Σοφία, θα παραμείνει σημαντική αξία για την Τουρκία και την ανθρωπότητα και θα συνεχίσει να προστατεύεται.

Καλούμε την Ελλάδα να γλιτώσει από τα ιστορικά της κόμπλεξ», αυτή τη φορά ο Επικεφαλής των εθνικιστών και Αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επιτέθηκε κατά των «απογόνων του Βυζαντίνου».

Με μήνυμά του στο Twitter ο Μπαχτσελί ανέφερε:

«Η Κωνσταντινούπολη είναι η Πρωτεύουσα μιας Αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών Πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της Αυτοκρατορίας. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ηττήθηκε στο Μαντζικέρτ και η Ανατολία έγινε Τουρκική Πατρίδα. Πιστεύω πως τα Βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας.

Αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια.

Τα παιδιά των Τούρκων Μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο