Χριστούγεννα “Με Χαμόγελο”


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, εποχή αυξημένων προσδοκιών, και όχι πάντα γλυκών αναμνήσεων. Για τη μεγάλη οικογένεια του «Χαμόγελου» Εθελοντές, υποστηρικτές και εργαζόμενους ο αριθμός των παιδιών και των οικογενειών που στηρίχθηκαν, πέρα και πάνω από νούμερα, δίνει μία μικρή αίσθηση των αναμνήσεων και του αδιάκοπου καθημερινού τους αγώνα, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο, με στόχο κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, να μεγαλώσει όπως Δικαιωματικά του αξίζει: με Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα.

Στα 25 χρόνια Προσφοράς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει υποστηρίξει 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους πανελλαδικά.

Για να κάνουν και φέτος Χριστούγενα “Με Χαμόγελο” χρειάζεται την πολύτιμη υποστήριξή σας. Χωρίς εσάς, τίποτα από όσα έχει καταφέρει δεν θα ήταν εφικτό.

Χωρίς εσάς, δεν γίνεται.

Τρόποι Στήριξης:

Αποκτήστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας από το eshop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα bazaar. Πληροφορίες στο παρακάτω https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/christougenniatika-vazaars-konta-sas-kai-pali-apo-to-chamogelo-tou-paidiou/

Μέσω πάγιας εντολής: Καλέστε στο 11040 για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία καταχώρησης πάγιας εντολής εύκολα και με ασφάλεια.

Visits: 42


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο