Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Κατερίνης


Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το  2o Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Katerini FC, Πιερικού και Ατρομήτου με σκοπό την ενίσχυση του πολυσήμαντου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου. 

          Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Νοεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Γήπεδα Εντός Έδρας».

          Πλήθος φιλάθλων θεατών αγκάλιασαν αυτό το αθλητικό γεγονός αγάπης και αλληλεγγύης, προσφέροντας, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εμπερίστατους Ενορίτες του Τιμίου Σταυρού.            

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Οικονόμος π. Ευάγγελος Γιαννίκης, αφού μετέφερε τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, ευχαρίστησε  θερμά τους συμμετέχοντες, παιδιά και γονείς, χορηγούς, εθελοντές ιατρούς και διασώστες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και τους θεατές για την μεγάλη ανταπόκριση και τη διάθεση να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας. Κλείνοντας, επεσήμανε ότι: «Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν σε υψηλά επίπεδα το φίλαθλο πνεύμα και το πνεύμα αλληλεγγύης και ιδιαίτερα στις σημερινές ημέρες που δοκιμάζεται η κοινωνία μας. Η ηθική αναγνώριση όσων, αψηφώντας τις δικές τους δυσκολίες, αγωνίζονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση απέναντί τους. Συγχαρητήρια σε όλους  που συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά και σε αυτό το αποτέλεσμα. Όλο αυτό πραγματοποιήθηκε από την αγάπη τόσο των μικρών παιδιών όσο και των γονέων τους. Η αγάπη είναι πολύπλευρη και ιδιαίτερα στις μέρες μας  θα πρέπει να εφαρμόζεται ο λόγος του Αποστόλου Παύλου “η αγάπη πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει”».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο