Υπογραφή προγραμματικής Συμβάσεως κατασκευής Βρεφονηπιακού Σταθμού


Φωτογραφίες: Χρήστου Μπόνη

Προγραμματική Σύμβαση κατασκευής Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι Βοιωτίας υπεγράφη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και Προέρδρου αυτής, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος Εκπροσωπούσε το Βαφειαδάκειον Ίδρυμα, ενώ παρέστησαν Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και συνεργάτες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε και συνεχάρη την Σεβασμιώτατο Μητρόπολη Θηβών και το Βαφειάδακειο Ίδρυμα για την πρωτοβουλία αυτή και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στην Περιοχή, ενώ ευχήθηκε πολύ γρήγορα να γίνουν τα Εγκαίνια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την έμπνευση και τις ενέργειες, αλλά και όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής, ενώ μίλησε για την επιθυμία των κατοίκων της Περιοχής να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Πρόεδρος του Βαφειαδάκειου, υπογράμμισε την σημαντική συνεισφορά του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ενώ έκανε αναφορά στην διαδικασία ολοκληρώσεως του έργου.

Ο εν λόγω Σταθμός θα κατασκευαστεί στον Περίβολο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι Βοιωτίας, σε έκταση που παραχωρήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να έχει εξοπλιστεί πλήρως τα επόμενα δύο χρόνια.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο